Bekijk in browser | Afmelden
Sas Actief
Sas Actief Kinderdisco/Jeugdsoos

Komende vrijdag is er weer een kinderdisco van 19.00 tot 21.00. Alle kinderen van 6 t/m 10 jaar zijn welkom. In het scoutinggebouw gaan we dan lekker dansen met zijn allen en tussendoor doen we ook leuke spelletjes.

Aansluitend aan de kinderdisco is er van 21.00-22.30 uur voor de oudere kinderen (11-15 jaar) een jeugdsoos. Lekker je eigen muziek draaien, chillen met z'n allen, lekker kletsen of wat je maar wilt.

Sas Actief
Sas Actief Kerstparty

Zaterdagavond 15 december worden op het Keizer Karelplein weer de lichtjes aangestoken van de grote kerstboom. Sas Actief is daar ook bij. Wij zorgen daar voor leuke activiteiten voor alle kinderen, dus hopelijk zijn jullie er ook weer bij. Vanaf 18.00 uur.

Sas Actief
Sas Actief Clubkasactie Rabobank

Sas Actief doet komend jaar ook weer mee met de Clubkasactie van de Rabobank. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we tot onze beschikking hebben voor het organiseren van leuke activiteiten. Iedereen die lid is van de Rabobank mag een aantal stemmen uitbrengen. Heb je een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid (want dat ben je niet automatisch)? Zorg dan dat je voor 1 januari lid wordt, zodat je mee kan stemmen.
Klik hier om lid te worden van de Rabobank!

Sas Actief
Sas Actief
Sas Actief