Bekijk in browser | Afmelden
Sas Actief
Sas Actief Kinderdisco/Jeugdfuif

Komende vrijdag 1 maart  organiseren we weer een kinderdisco en een jeugdfuif. Als alles volgens plan verloopt is dit de laatste keer dat het in scoutinggebouw de Kwet zal zijn (zie bericht hieronder). Voor de kinderdisco nodigen we graag weer alle kinderen uit van 6 t/m 10 jaar. Ze zijn welkom van 19.00 tot 20.30 uur om weer lekker te dansen en leuke spelletjes te doen. Van 21.00 tot 22.30 uur hebben we dan weer een jeugdfuif voor iedereen van 11 t/m 15 jaar. Toegang voor beiden is gratis. Consumpties kosten € 0,80.

Sas Actief
Sas Actief Sas Actief op een nieuwe stek

Langzaamaan begint de Statie steeds verder ingericht te raken. Ook wij van Sas Actief krijgen daar een eigen ruimte. We moeten hem alleen wel zelf inrichten, dus het zal nog even wat tijd kosten om er iets moois van te maken. We kijken er enorm naar uit want deze eigen ruimte geeft ons veel meer mogelijkheden om activiteiten te organiseren. Zet alvast vrijdag 15 maart in je agenda want dan is er een open dag in de Statie voor iedereen en dan kun je ook onze nieuwe ruimte bezichtigen. We willen dat op een feestelijke manier doen met een kindergala. Binnenkort sturen we daar een aparte nieuwsbrief voor.

Sas Actief
Sas Actief Rabobank Clubkascampagne

Binnenkort is er weer de Rabobank Clubkascampagne! Ook Sas Actief hoopt hiermee een extra centje binnen te halen want voor de inrichting van onze nieuwe ruimte in de Statie hebben we het hard nodig! Als je lid bent van de Rabobank krijg je binnenkort een brief waarmee je een aantal stemmen kunt uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld we krijgen. We hopen dat iedereen die die mogelijkheid heeft een of meer stemmen aan Sas Actief zal geven, zodat we straks veel leuke activiteiten kunnen organiseren in een mooi ingerichte ruimte!

Sas Actief
Sas Actief
Sas Actief