Bekijk in browser | Afmelden
Sas Actief
Sas Actief Opening nieuwe ruimte Sas Actief

Komende vrijdag is het zover! We nemen dan officieel onze eigen ruimte in De Statie in gebruik. We hebben een aparte ruimte die volledig tot onze beschikking staat, met een eigen ingang aan de Canadalaan. We zijn de afgelopen twee weken heel druk bezig geweest om de ruimte in ieder geval te voorzien van een keukenblok en een mooie kinderwasbak, maar verder moet er nog een hoop gebeuren. Komende vrijdag is iedereen van harte welkom om te komen kijken en maken we er een feestelijke start van. En tevens heeft iedereen de mogelijkheid om mee te denken over de verdere inrichting van ons jeugdcentrum.
's Middags van 15.45 tot 17.15 uur hebben we een inloopmiddag waarbij we de kinderen betrekken bij onze voorbereidingen voor de feestelijke avond: het kindergala van 18.15 tot 20.15 uur. Op beide tijdstippen is iedereen van harte welkom om binnen te springen!

Sas Actief
Sas Actief Kindergala

Vrijdag 15 maart is er dus van 18.15 tot 20.15 uur een speciaal kindergala. Alle kinderen van 6 t/m 15 jaar kunnen dan bij ons een feestje bouwen met een chique tintje. Toegang is gratis en de consumpties ook. Dus trek je chique kleren aan en kom onze mooie nieuwe ruimte inwijden. Je ouders kunnen meteen kennis maken met wat Sas Actief te bieden heeft in de nabije toekomst. Het is tevens inloopavond, vanwege de open dag van de Statie, dus je kunt ook gedurende het gala gewoon binnenspringen. Of als je geen zin hebt om met je ouders de rondleiding door de Statie te doen, blijf je gewoon lekker bij ons feesten. Alles is mogelijk. We gaan er gewoon een leuk feestje van maken.

Sas Actief
Sas Actief Jeufdfuif

Iedereen van 11 t/m 15 jaar is ook welkom komende vrijdag van 21.00 tot 22.30 voor onze 2-wekelijkse jeugdfuif. Ook die is natuurlijk extra feestelijk deze keer vanwege onze nieuwe ruimte. Lekker chillen en je eigen muziek draaien. En misschien ook nog even meedenken over de verdere inrichting van ons jeugdcentrum? 

Sas Actief
Sas Actief
Sas Actief