Bekijk in browser | Afmelden
Sas Actief
Sas Actief Vrijwilligersavond

 
Beste (toekomstige) vrijwilliger,
 
Graag nodigen we je uit voor een  bijeenkomst voor vrijwilligers van Sas Actief op 6 juni 2013 in de Statie. Je bent vanaf 19.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee, het programma begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Voorstellen bestuur
Als bestuur van Sas Actief beseffen we dat er de afgelopen periode veel is gebeurd. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe bestuursleden gekomen, hebben we een nieuwe huisstijl aangenomen en hebben we een eigen ruimte in de Statie betrokken. Tijdens deze bijeenkomst willen we ons graag als bestuur aan jullie voorstellen.
 
Beleid Sas Actief
Ook willen we het met alle vrijwilligers en mogelijk toekomstige vrijwilligers hebben over ons beleid, over onze activiteiten en zaken die daarmee samenhangen. Er is uiteraard voldoende tijd en ruimte voor vragen en/of opmerkingen.

Nieuwe vrijwilligers
Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ken je iemand die misschien vrijwilliger wil worden bij Sas Actief? Hij of zij is op deze avond ook van harte welkom als introducé.
Of neemt uw kind regelmatig deel aan activiteiten van Sas Actief en wilt u zich ook graag inzetten als vrijwilliger? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Aanmelden
Wil je 6 juni aanwezig zijn? Meld je en je eventuele introducé, dan uiterlijk 4 juni aan via emailadres info@sasactief.nl. Mocht je deze uitnodiging ontvangen, maar ben je liever geen vrijwilliger meer, vragen we je om ook dit door te geven. We kunnen dat dan doorvoeren in ons vrijwilligersbestand.
 
Hopelijk zien we elkaar 6 juni!
 
Bestuur Sas Actief

Sas Actief
Sas Actief
Sas Actief