Bekijk in browser | Afmelden
Sas Actief
Sas Actief Vrijwilligers gezocht!

Beste vrijwilligers,

Van 5 t/m 9 augustus is het weer zo ver: De Speelweek.
Afgelopen week hebben de kinderen van 6 jaar en ouder het programma mee gekregen op school. Er wordt al enthousiast ingeschreven op de diverse activiteiten tijdens de week!

Maar een speelweek kan geen succes worden zonder vrijwilligers. Heb jij tijd en zin om het team tijdens deze week te komen versterken.
Tijdens de week hebben we op verschillende plekken vrijwilligers nodig. We hebben mensen nodig voor het begeleiden van spelletjes, het verkopen van snoepjes en nog veel meer.  Klik hier voor het programma en geef door welke dagdelen je ons kunt helpen.

Nogmaals vrijwilligers zijn een must voor een geslaagde speelweek. Zoals je aan het programma ziet, hebben we een druk programma! Dit betekent dat deze week een groot aantal vrijwiliigers vraagt! Alle hulp is daarom welkom!

Aanmelden als vrijwilliger kan via info@sasactief.nl. Geef in deze mail aan welke dagen je wilt komen helpen. Je aanmelding wordt via mail bevestigd. Een week voor de speelweek ontvang je het draaiboek waarin staat voor welke activiteit je bent ingedeeld.

Groeten,

projectgroep de Speelweek

Sas Actief
Sas Actief
Sas Actief